nátierka 2 polievkové lyžice košer soli 2 polievkové lyžice hrubo mletého čierneho korenia 2 polievkové lyžice baleného tmavohnedého cukru 2 lyžice granulovaného cesnaku rebrá Omáčka z jablkového octu ⅔ šálka jablčnej šťavy ¼ pohár octu 3 polievkové lyžice baleného tmavohnedého cukru 1 polievková lyžica pálivej omáčky, ako napríklad Frank’s RedHot® Údená cibuľová omáčka na grilovanie […]
nátierka 1 lyžica baleného tmavohnedého cukru 1 lyžica kosher soli 2 čajové lyžičky papriky 1 čajová lyžička granulovaného cesnaku 1 čajová lyžička pripraveného chilli 1 čajová lyžička chipotle chili prášku 1 bravčového pliecko, upravené o prebytočný tuk omáčka 1 lyžica nesoleného masla ½ šálky mletej žltej cibule 1 šálka kečupu 1 šálka nesladenej jablčnej šťavy […]
soľanka 1 liter studenej vody ⅔ pohár košer soli ⅔ balený svetlo hnedý cukor 3 bobkové listy 2 lyžičky čerstvo zomletého čierneho korenia 4 šálky ľadu 6 bravčových kotliet, upravené o prebytočný tuk omáčka Extra panenský olivový olej 1 veľká žltá alebo červená cibuľa, jemne nasekaná (asi 2 šálky) 2 stredne veľké jablká, krájané a […]
Extra panenský olivový olej ¾ čajová lyžička košer soli, delená ½ čajovej lyžičky čerstvo zomletého čierneho korenia, rozdelené 2 stredne veľké papriky, 1 červená a 1 zelená, pozdĺžne nakrájané na prúžky 1 stredne žltá cibuľa nakrájaná 4 čerstvé talianske klobásy, sladké a / alebo pálivé, 1 dlhá bageta, 2 lyžice červeného octu 1 strúčik cesnaku, […]
8 sladkých talianskych párkov, črevá odstránené ¼ pohár jemne nastrúhaného syra Parmigiano 32 plátkov nahrubo narezanej slaniny, ½ šálky balené, odkvapkané marinované artičoky, sekané ½ pohára balené, marinované marinované sušené paradajky, nakrájané ½ šálky praženej červenej papriky (z pohára), nakrájané Špeciálne vybavenie 1 veľká hrsť drevnej orechovej štiepky Inštrukcie 01 Namočte drevnú štiepku do […]
marináda ¼ šálka extra panenského olivového oleja Jemne nastrúhaná kôra z 1 citróna 2 lyžice čerstvej citrónovej šťavy 2 polievkové lyžice čerstvých rozmarínových listov 1 polievková lyžica Dijonskej horčice v štýle country 1 lyžica mletého cesnaku Košér soľ Čerstvo zomleté čierne korenie 4 vykostené alebo vykostené bravčové kotlety, Maslo 6 polievkových lyžíc nesolené maslo, mäkčené […]
nátierka 4 lyžičky košer soli 1 lyžica čerstvých tymianových listov 1 čajová lyžička cesnakového prášku 1 lyžička čerstvo zomletého čierneho korenia 1 čajová lyžička sušeného tymianu 1 pečené bravčové rebrá, s 8 rebierami, omáčka ¼ šálka celozrnnej horčice ¼ šálka majonézy 2 polievkové lyžice obyčajného jogurtu 2 polievkové lyžice kyslej smotany 1 lyžica čerstvo nakrájanej […]
nátierka ½ šálky jemne nakrájanej čerstvej petržlenovej vňate 3 polievkové lyžice dijonskej horčice 2 polievkové lyžice olivového oleja 1 lyžica čerstvých rozmarínových listov 1 lyžica čerstvých tymianových listov 1 malý strúčik cesnaku, mletý 2 lyžičky košer soli ½ čajovej lyžičky čerstvo zomletého čierneho korenia 2 bravčové panenky, upravené o prebytočný tuk a kožu marináda 2 […]
Čatní 1 lyžica extra panenského olivového oleja ½ stredne žltej cibule, jemne nasekanej ½ čajovej lyžičky košer soli ½ čajovej lyžičky žltého horčičného semena ¼ pohár bourbon ¼ balený svetlo hnedý cukor 2 lyžice čerstvej citrónovej šťavy zrelých broskýň, ošúpaných a nasekaných 4 kusy bravčové kotlety, 1 lyžica extra panenského olivového oleja 1 lyžica čerstvých […]
nátierka 2 lyžičky košer soli ½ čajovej lyžičky čerstvo zomletého čierneho korenia ½ čajovej lyžičky cesnakového prášku 2 rady rebier omáčka 2 šálky neodôvodneného ryžového octu 1 šálka vody ½ šálky granulovaného cukru 1 polievková lyžica olúpaného čerstvého zázvoru 1½ lyžičky drvených vločiek červenej papriky 4 strúčiky cesnaku, mleté Košér soľ 1 lyžica sezamových semienok, […]