Bravčová rebierka na horčicovej omáčke

nátierka

4 lyžičky košer soli
1 lyžica čerstvých tymianových listov
1 čajová lyžička cesnakového prášku
1 lyžička čerstvo zomletého čierneho korenia
1 čajová lyžička sušeného tymianu

1 pečené bravčové rebrá, s 8 rebierami,

omáčka

¼ šálka celozrnnej horčice
¼ šálka majonézy
2 polievkové lyžice obyčajného jogurtu
2 polievkové lyžice kyslej smotany
1 lyžica čerstvo nakrájanej čerstvej pažítky
1 lyžička jemne nasekaných čerstvých listov tymianu
⅛ čajová lyžička košer soli
⅛ lyžička čerstvo zomletého čierneho korenia

 

Inštrukcie

01 Zmiešajte nátierkové prísady. Ochutíme celé mäso, viac na mäsitých častiach. Pred grilovaním nechajte mäso stáť pri izbovej teplote 30 minút.

02 Pripravte si gril na nepriame varenie na miernom ohni.

03 Pečte mäso pri nepriamom strednom ohni, so zatvoreným vekom 1½ až 2 hodiny, rotuje a otáčajte každých 30 minút, aby sa opekané mäso rovnomerne varilo. Mäso vyberte z grilu, na fóliou a nechajte odpočívať 15 až 30 minút (počas tejto doby teplota stúpne).

04 Medzitým rozšľahajte omáčkové prísady. Pečené mäso nakrájajte na plátky a podávajte s omáčkou.

-9%
Doprava Zdarma
349,00  319,00  s DPH

Na sklade

-14%
Doprava Zdarma
325,00  279,00  s DPH

1 na sklade

-9%
Doprava Zdarma
247,00  225,00  s DPH

1 na sklade

-10%
Doprava Zdarma
439,00  395,00  s DPH

1 na sklade

-6%
Doprava Zdarma
206,00  193,79  s DPH

2 na sklade

-30%
Doprava Zdarma
206,00  143,99  s DPH

1 na sklade

-15%
Doprava Zdarma
69,90  59,42  s DPH

Na sklade

-11%
Doprava Zdarma
349,00  312,00  s DPH

1 na sklade

-15%
Doprava Zdarma
209,00  177,65  s DPH

1 na sklade