Bravčové kotlety

marináda

¼ šálka plus 1 lyžica čerstvej citrónovej šťavy
3 lyžice sójovej omáčky
1 lyžica extra panenského olivového oleja
½ čajovej lyžičky svetlo hnedého cukru
¼ lyžička nasekaná čerstvými rozmarínovými listami
¼ čajová lyžička košer soli
¼ lyžička čerstvo zomletého čierneho korenia

4 kusy bravčové kotlety,

 

Inštrukcie

01 V strednej miske rozšľahajte marinádové ingrediencie.

02 Vložte kotlety do veľkého uzatvárateľného plastového vrecka a nalejte marinádu. Vytlačte vzduch z vaku a pevne utesnite. Otočte vak a rozložte marinádu, vložte ju do misky a pred grilovaním nechajte stáť pri izbovej teplote 15 až 30 minút.

03 Pripravte si gril na priame varenie na miernom ohni.

04 Vyberte kotlety z vaku a marinádu zlikvidujte. Mriežky na varenie vyčistite. Kotlety grilujte na priamom strednom ohni so zatvoreným vekom, až do stredu sotva ružovej, 8 až 10 minút, otáčaním raz alebo dvakrát. Vyberte z grilu a nechajte ho pôsobiť 3 až 5 minút. Podávame teplé.

Doprava Zdarma
519,00  s DPH

Na sklade

Doprava Zdarma
117,00  s DPH

Na sklade

-15%
Doprava Zdarma
247,00  209,95  s DPH

1 na sklade

DOPREDAJ
Doprava Zdarma

Akciové balíčky

Weber Spirit II E-220

679,00  s DPH

2 na sklade

Doprava Zdarma
206,00  s DPH

1 na sklade

-15%
Doprava Zdarma
69,90  59,42  s DPH

Na sklade