Klobása Medley s hubami a cibuľou Kabobs

1 šálka pikantnej hnedej horčice
½ šálky extra panenského olivového oleja
6 lyžíc tmavého agávového nektáru
3 lyžice jemne nakrájaných čerstvých tymiánových listov
8 najrôznejších čerstvých klobásy, ako sú pálivé alebo sladké talianske klobásy
huby cremini, stonky upravené
1 veľká cibuľa nakrájaná na 8 klinov, pričom každý klin je priečne rezaný na polovicu
kyslá kapusta, dobre opláchnite studenou vodou, vysušte a zohrejte
Rôzne horčice, ako napríklad celozrnný dijón, chrenová horčica alebo medová horčica

Špeciálne vybavenie

4 dlhé kovové alebo bambusové špajle

 

Inštrukcie

01 Ak používate špízy z bambusu, namočte ich najmenej 30 minút do vody.

02 Pripravte si gril na priame varenie na miernom ohni.

03 V stredne veľkej miske rozšľaháme horčicu, olej, agarový nektár a tymián. Pred grilovaním preneste jednu tretinu zmesi do malej misky na potretie cez kaboby a klobásy. Rezervuj zostávajúcu zmes na servírovanie.

04 Všetky huby navlečte na dve špajle a všetky cibule na ďalšie dve špajle.

05 Klobásy a zeleninové kabobky rovnomerne natrite horčičnou zmesou vyhradenou v malej miske.

06 Klobásy a zeleninové kabóty grilujte na priamom a strednom ohni, so zatvoreným vekom, kým klobásy nie sú dôkladne uvarené a huby sú jemné a mierne opečené, 8 až 12 minút, príležitostne sa otáčajú. Cibuľové kaboby môžu potrebovať ďalšie 2 až 4 minúty.

07 Klobásy a kaboby položte na veľký tanier s rezervovanou zmesou horčice a tymiánu na namáčanie a teplou kyslou kapustou. Podávame s rôznymi horčicami.

-10%
Doprava Zdarma
349,00  314,10  s DPH

Na sklade

-14%
Doprava Zdarma
325,00  279,00  s DPH

1 na sklade

-9%
Doprava Zdarma
247,00  225,00  s DPH

1 na sklade

-10%
Doprava Zdarma
439,00  395,00  s DPH

1 na sklade

-6%
Doprava Zdarma
206,00  193,79  s DPH

2 na sklade

-30%
Doprava Zdarma
206,00  143,99  s DPH

1 na sklade

-11%
Doprava Zdarma
349,00  312,00  s DPH

1 na sklade

-15%
Doprava Zdarma
209,00  177,65  s DPH

1 na sklade

-9%
Doprava Zdarma
66,00  59,99  s DPH

1 na sklade