Chňapal červený s čerstvým koriandrom a chilli

Prísady pre 4 osoby

2 jemne nasekané šalotky
2 jemne nasekané stružky cesnaku
1 jemne nasekaná chilli paprička bez semien
6 lyžíc olivového oleja
Šťava z jednej limetky
4 zrná čerstvého koriandru, nasekané
1 filet z chňapala červeného (800 g) (červený snapper)
soľ, korenie
Repkový olej

Čas na prípravu: 10 min.
Doba grilovania: 11 min.
Náročnosť: Jednoduché
Pomôcky: Liatinová panvica
Grilovacia metóda: Priame grilovanie
Dresing: v mise zmiešajte šalotky, cesnak, chilli papričku, olivový olej, limetkovú šťavu a koriander. Lepšie je pripraviť si dresing hodinu vopred kvôli arómy.
Predhrejte gril pre priame grilovanie pri strednej teplote (180-200 ° C). V priebehu predhrievanie vložte liatinovú panvicu.
Rybu zľahka potrite olejom a ochuťte soľou a korením. Grilujte približne 5 minút na strane s kožou, kým koža nezmizne. Potom rybu raz otočte a grilovanie ukončite po ďalších 4-5 minútach.
Rybu servírujte s dresingom.

-9%
Doprava Zdarma
349,00  319,00  s DPH

Na sklade

-14%
Doprava Zdarma
325,00  279,00  s DPH

1 na sklade

-9%
Doprava Zdarma
247,00  225,00  s DPH

1 na sklade

-10%
Doprava Zdarma
439,00  395,00  s DPH

1 na sklade

-6%
Doprava Zdarma
206,00  193,79  s DPH

2 na sklade

-30%
Doprava Zdarma
206,00  143,99  s DPH

1 na sklade

-15%
Doprava Zdarma
69,90  59,42  s DPH

Na sklade

-11%
Doprava Zdarma
349,00  312,00  s DPH

1 na sklade

-15%
Doprava Zdarma
209,00  177,65  s DPH

1 na sklade