Tube Steak s nakladanou cibuľou

cibule

1 malá biela alebo žltá cibuľa
1 malá červená cibuľa
½ pohára octu
½ šálky destilovaného bieleho octu
½ šálky granulovaného cukru
1 lyžica kosher soli
2 lyžičky zelerového semena
1 lyžička drvených vločiek červenej papriky

8 hovädzích hot-dogov,
8 hot dog buchty, rozdelené
Žltá horčica
kečup

 

Inštrukcie

01 Orežte konce cibule. Každú cibuľu nakrájajte na polovicu. Veľmi ostrým nožom nakrájajte cibuľu na tenké plátky papiera a vložte do plytkej nereaktívnej misky, ako je napríklad sklenená doska. Do strednej misy skombinujte zvyšné cibuľové ingrediencie. Rozmiešajte cukor a soľ dôkladne. Na cibuľu nalejte ocot a premiešajte rovnomerne. Ponechajte bokom pri teplote miestnosti asi 3 hodiny, cibuľu občas miešajte. Nakladanú cibuľu vypustite a odložte.

02 Pomocou ostrého noža nakrájajte na každý hot dog niekoľko diagonálnych plytkých lomiek.

03 Pripravte si gril na priame varenie na miernom ohni.

04 Mriežky na grilovanie vyčistite. Hot dogy grilujte na priamom a strednom ohni, so zatvoreným vekom, až kým nie sú na vonkajšej strane ľahko označené a horúce až do stredu, 5 až 7 minút, občas sa otáčajú. Počas posledných 30 sekúnd grilovania pečieme buchty, nakrájanou stranou nadol, na priame teplo.

05 Vložte párky v rožku do buchty. Stláčajte svoje korenie podľa výberu spolu s každým hot dogom a nakrájanú cibuľu. Podávame teplé.

Doprava Zdarma
519,00  s DPH

Na sklade

Doprava Zdarma
117,00  s DPH

Na sklade

-15%
Doprava Zdarma
247,00  209,95  s DPH

1 na sklade

Doprava Zdarma
206,00  s DPH

1 na sklade

-15%
Doprava Zdarma
69,90  59,42  s DPH

Na sklade

Doprava Zdarma
99,00  s DPH

Na sklade