Texaský burger

karbonátky

10 tenkých plátkov slaniny, mrazené najmenej 4 hodiny
mleté mäso (80% chudé)
4 čajové lyžičky Worcestershire omáčky
¾ lyžička granulovanej cibule
¼ lyžička čerstvo zomletého čierneho korenia

Zeleninový olej
6 tenkých plátkov syra čedar
6 hamburgerových bucht, rozdelených
majonéza
Celozrnná horčica
6 listov šalátu z Bostonu
12 plátky hovädzieho mäsa
18 churmky z uhoriek
6 tenkých plátkov bielej cibule

 

Inštrukcie

01 Pomocou ostrého noža zamrazenú slaninu rozdrvte (kuchynský robot ju prepracuje). Zmiešajte všetky karbonátkové ingrediencie a potom jemne vytvorte šesť placiek rovnakej veľkosti. Palcom alebo zadnou časťou lyžice urobte plytké zahĺbenie v strede každej placky, aby ste zabránili formovaniu kupoly pri varení. Karbonátky nechajte vychladnúť, až kým nebudete pripravení grilovať.

02 Pripravte si gril na priame varenie na stredne vysokej teplote.

03 Karbonátky jemne potrite olejom a potom grilujte na priamom a stredne vysokom ohni, so zatvoreným vekom, až kým sa neuvarí, 8 až 10 minút, jedenkrát otočte. Počas posledných 30 sekúnd až 1 minúty grilovania sa každý karbonátok preložte plátkom syra, ktorý sa roztopil, a opekané buchty opekali priamym ohrevom.

04 Natrite dolné polovice buchty s majonézou a horných polovíc horčicou. Zostavte každý hamburger so šalátovým listom, dvoma plátky paradajok, tromi čipsami a cibuľou. Podávame teplé.

Doprava Zdarma
519,00  s DPH

Na sklade

Doprava Zdarma
117,00  s DPH

Na sklade

-15%
Doprava Zdarma
247,00  209,95  s DPH

1 na sklade

DOPREDAJ
Doprava Zdarma

Akciové balíčky

Weber Spirit II E-220

679,00  s DPH

2 na sklade

Doprava Zdarma
206,00  s DPH

1 na sklade

-15%
Doprava Zdarma
69,90  59,42  s DPH

Na sklade