Gaspacho


Prísady pre 4 osoby

2 ks veľkých paradajok
2 ks červenej papriky
1 ks zeleru
2 strúčiky cesnaku
1 ks šalátovej uhorky
3 lyžice bieleho balzamikového octu
2 lyžice kvalitného olivového oleja
1 ks bobkového listu
trochu octu
trochu soli
trochu korenia
trochu cukru
trochu tymiánu

Čas na prípravu: 15 min.
doba grilovania: 20 min.
náročnosť: stredne ťažké
grilovací metóda: nepriame grilovanie
Z paprikových strukov Vykrojíme stonky a odstráňte pokiaľ možno čo najväčšiu časť stredov s jadierkami. Rozložte ich na grilovací plech Weber spolu s paradajkami a cesnakom. Pridajte tymián, korenie, soľ a bobkový list, prelejte olejom a grilujte pri 160 ° C počas 20 minút.

Potom vyberte z grilu a na 5 minút zakryte potravinárskou fóliou. Olúpte, zbavte jadierok a nakrájajte na kúsky uhorku, umyte a nakrájajte 3 stonky zeleru a oboje rozmixujte, Z paradajok a paprík zlúpnite šupku a tiež je rozmixujte. Olúpte a pridajte cesnak. Prilejte šťavu z grilovacieho plechu a dochuťte všetko octom, olivovým olejom, soľou a korením.

Doprava Zdarma
519,00  s DPH

Na sklade

Doprava Zdarma
117,00  s DPH

Na sklade

-15%
Doprava Zdarma
247,00  209,95  s DPH

1 na sklade

Doprava Zdarma
206,00  s DPH

1 na sklade

-15%
Doprava Zdarma
69,90  59,42  s DPH

Na sklade

Doprava Zdarma
99,00  s DPH

Na sklade