Bravčové ražniči v španielskom štýle

marináda

⅓ šálka jemne nasekanej čerstvej petržlenovej vňate a jemných stoniek
¼ šálka extra panenského olivového oleja
2 polievkové lyžice mletej červenej cibule
1 polievková lyžica sherry octu
1 lyžica údenej papriky
2 lyžičky mletej rasce
2 lyžičky mletého cesnaku
¼ lyžička mletého kajenského korenia

Košér soľ
2 bravčové panenky, nakrájané na kocky
2 veľké papriky, 1 červená a 1 zelená, nakrájané na štvorcové polia

Špeciálne vybavenie

kovové alebo bambusové špajle

 

Inštrukcie

01 Rozmiešajte marinádové prísady vrátane ½ čajovej lyžičky soli. Vložte bravčové kocky do veľkého uzatvárateľného plastového vrecka a nalejte marinádu. Vytlačte vzduch z vaku a pevne utesnite. Otočte vak a rozložte marinádu, vložte ju do misy a chlaďte 4 až 8 hodín, občas otočte.

02 Ak používate špízy z bambusu, namočte ich najmenej 30 minút do vody.

03 Pripravte si gril na priame varenie pri vysokej teplote.

04 Vyberte bravčové mäso z vrecka a marinádu zlikvidujte. Bravčové kocky a hranolky z čierneho korenia navlečte striedavo na špajle.

05 Mriežky na grilovanie vyčistite. Špízy opečte na vysokej teplote so zatvoreným vekom, kým nie je bravčové mäso v strede sotva ružové, 8 až 10 minút, otáčaním raz alebo dvakrát. Vyberte z grilu a dochutíme soľou. Podávame teplé.

-10%
Doprava Zdarma
349,00  314,10  s DPH

Na sklade

-14%
Doprava Zdarma
325,00  279,00  s DPH

1 na sklade

-9%
Doprava Zdarma
247,00  225,00  s DPH

1 na sklade

-10%
Doprava Zdarma
439,00  395,00  s DPH

1 na sklade

-6%
Doprava Zdarma
206,00  193,79  s DPH

2 na sklade

-30%
Doprava Zdarma
206,00  143,99  s DPH

1 na sklade

-11%
Doprava Zdarma
349,00  312,00  s DPH

1 na sklade

-15%
Doprava Zdarma
209,00  177,65  s DPH

1 na sklade

-9%
Doprava Zdarma
66,00  59,99  s DPH

1 na sklade