Otvorený morčací burger s roztaveným švajčiarskym syrom

karbonátky

mletá morka (93% chudého)
1 lyžica extra panenského olivového oleja
1 polievková lyžica horčice Dijon
2 lyžičky paradajkovej pasty
1 čajová lyžička mletého cesnaku
½ čajovej lyžičky košer soli
½ čajovej lyžičky sušeného šalvie (voliteľné)
¼ lyžička čerstvo zomletého čierneho korenia

omáčka

3 polievkové lyžice horčice Dijon
3 lyžice majonézy
1/2 čajovej lyžičky balzamového octu

2 ciabatta bochníky,
Extra panenský olivový olej
4 plátky švajčiarskeho syra
2 šálky baby šalátu
1 veľké paradajky nakrájané na 8 plátkov
Košér soľ

 

Inštrukcie

01 Pripravte si gril na priame varenie na miernom ohni.

02 Jemne kombinujte prísady. S mokrými rukami vytvorte štyri placky, aby sa zmestili bagetu. Dajte do chladničky až do grilovania.

03 V malej miske premiešajte omáčkové prísady.

04 Každý kotúč rozrežte na polovicu a orezané strany natrite olejom.

05 Mriežky na grilovanie vyčistite. Placky grilujte na priamom a strednom ohni, so zatvoreným vekom, až kým sa úplne neuvaria, 8 až 10 minút, raz otočte. Po otočení placičky pridajte do každej placky dva plátky syra. Počas poslednej minúty grilovania opekajte bagety nakrájané stranou dole na priame teplo.

06 Postavte hamburgery na bagety s omáčkou, šalátom, a dvoma plátky paradajok. Dochutíme soľou. Podávame teplé.

Doprava Zdarma
519,00  s DPH

Na sklade

Doprava Zdarma
117,00  s DPH

Na sklade

-15%
Doprava Zdarma
247,00  209,95  s DPH

1 na sklade

DOPREDAJ
Doprava Zdarma

Akciové balíčky

Weber Spirit II E-220

679,00  s DPH

2 na sklade

Doprava Zdarma
206,00  s DPH

1 na sklade

-15%
Doprava Zdarma
69,90  59,42  s DPH

Na sklade