Jahňacie kotlety s jogurtom-uhorkovým dipom


Prísady pre 4 osoby

12 ks jahňacích kotliet
2 strúčiky cesnaku, vymiešané
2 lyžice olivového oleja
2 lyžice čerstvého rozmarínu, nasekaného nadrobno
trochu soli
trochu čerstvo namletého čierneho korenia
150 g gréckeho jogurtu
1 šalátová uhorka (asi 10 cm dlhá), rozpolené, zbavená semienok a nasekaná nadrobno
2 lyžice čerstvej mäty, nasekané nadrobno

Čas na prípravu: 25 min.
doba grilovania: 12 min.
náročnosť: stredne ťažké
grilovací metóda: priame grilovanie
Zmiešajte cesnak s olivovým olejom a rozmarínom, osoľte a okoreňte. Z kotliet odrežte prebytočný tuk a potrite ich pripravenou koreniacou zmesou. Kotlety grilujte priamou metódou na strednom žiare po dobu 4-6 minút z každej strany. Vyberte ich z grilu a na 5-10 minút zakryte alobalom. Pripravte omáčku (dip): zmiešajte v miske uhorku, jogurt a mätu.

Podávajte spolu s ugrilovanými jahňacím kotletami.

Doprava Zdarma
519,00  s DPH

Na sklade

Doprava Zdarma
117,00  s DPH

Na sklade

-15%
Doprava Zdarma
247,00  209,95  s DPH

1 na sklade

Doprava Zdarma
206,00  s DPH

1 na sklade

-15%
Doprava Zdarma
69,90  59,42  s DPH

Na sklade

Doprava Zdarma
99,00  s DPH

Na sklade