Grillakadémia 2025 – 20. jún o 16:30
Tak ako po každý rok, aj tento rok sme pre Vás pripravili akciu, kde sa naučíte naplno využiť Váš gril od značky WEBER. A nie len to, certifikovaný kuchári Vás naučia ako správne grilovať, piecť, pripravovať suroviny tým najlepším spôsobom, aby ste pri ďalšej Vašej grilovacej akcii ohúrili ako profesionálny kuchár.
Samozrejme po absolvovaní akadémie Vám na pamiatku ostane kuchárska zástera Weber a obdržíte certifikát Grillmajstra.
Téma grilovania
Ryby a morské plody
Po dlhej zime a dlhých chladných večeroch sa vrátime opäť k horúcim grilom a k skvelému jedlu z grilu.
- Údená ryba (filet)
- Krevety / variácie
- Rybacie kari
- Pečená Kambala
- Ančovičky variácia
- Paela seefood
- Dezert – čokoládové brownies